Tuinadvies

tuinadvies

Tuinadvies
De kennis en jarenlange ervaring willen we graag delen! Omdat elke situatie anders is en ieders wensen verschillend zijn, is het onmogelijk om een algemeen tuinadvies te geven. Voor een tuinadvies op maat komen we graag bij je langs. In sommige gevallen kunnen we je al helpen via foto’s per mail. Neem hier meteen contact op.

Voor een waardevol tuinadvies is het belangrijk dat je al over zo veel mogelijk dingen heeft nagedacht. Zoals: “Wat vind ik het belangrijkst aan mijn tuin?” “Wil ik een natuurlijke, weelderige tuin, of liever een strakke, moderne tuin?” “Wil ik graag tuinieren, of liever een onderhoudsvriendelijke tuin?”

Beplanting
Beplanting en bijzondere bomen geven sfeer en kleur aan de tuin. Ze vormen een tegenhanger van strakke lijnen. Maar welke planten passen bij je? Op welke plek? In welke combinatie? In een tuinontwerp of beplantingsplan gaat hier alle aandacht naar uit!

Materiaalgebruik
In een tuinontwerp wordt gezocht naar evenwichtige combinaties van materialen. Hierbij wordt aansluiting of juist contrast gezocht met de architectuur van de woning en de omgeving. Maar een tuin is meer. Een tuin is voor mensen. Het is een leefruimte. Beleving staat centraal. Waar kun je lekker zitten? Wat geeft beschutting en sfeer? Hierover gaan we graag het gesprek aan! Lees gerust verder voor meer informatie over materiaalkeuzes en tuinaanleg.