Over Jeroen

FOTO ROTTERDAM

Passie voor het vak
Gepassioneerd, enthousiast en creatief. Van jongs af aan is Jeroen altijd in de tuin te vinden, geïnspireerd door alles wat groeit en leeft. Het duurde niet lang of hij maakte tuinontwerpen voor vrienden en familie en ging deze in zijn vrije tijd zelf aanleggen. Dat hij van zijn hobby zijn vak ging maken was al vroeg duidelijk.

Opleiding en ervaring
De 10 jaar ervaring van Jeroen is breed, de opdrachten steeds weer uniek. Na zijn studies Landschapsarchitectuur aan Wageningen Universiteit en Tuininrichting en ontwerp aan Hogeschool Larenstein ging hij als tuinarchitect en landschapsarchitect aan de slag bij ontwerpbureaus. Maar hij wilde zijn droom waarmaken: een eigen bureau. Sinds 2012 werkt hij met plezier voor zichzelf.

Bekijk hier het CV en portfolio. Of bekijk de recente projecten.

Persoonlijk en laagdrempelig
Een persoonlijke aanpak en flexibiliteit staan voorop. Het startpunt altijd met een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Er wordt vooral beeldend gewerkt, met de (3D)tekening als belangrijk communicatiemiddel. Voor overleg en afstemming wordt altijd tijd vrij gemaakt. Jeroen werkt met een flexibel team van vakmensen en hoveniers. Zonder veel overhead, snel en flexibel.

De combi tuinarchitect en landschapsarchitect
De afwisseling tussen het werken op landschappelijke schaal en het werken in de tuin werkt versterkend. Het vraagt zowel technische en praktische kennis, als conceptueel denken. Als tuinarchitect kijkt Jeroen naar een kleine tuin met een visie op het grotere geheel. Als landschapsarchitect heeft hij veel baat bij technische kennis en gevoel voor ruimtelijke beleving.